Jelenlegi hely

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!

Habár a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel még zárva tart a debreceni állatkert, azonban online rajzpályázattal szeretnék a mindennapjaikat otthon töltő iskolások kreativitásának szárnyakat adni, így országos felhívást hirdetnek.

„Rajzold meg álmaid vidámparkját!”

A pályázatra az ország bármely általános iskolájából lehet jelentkezni, az alkotások tematikája a Vidámparkban átélt, vagy elképzelt élmények illusztrálása.

A pályázatra osztályonként egy rajzot lehet benevezni, melynek technikája kötetlen, mérete azonban meghatározott, A/3, vagy A/4 méretű legyen. Az elkészült pályaműveket emailen, kép formátumban kell elküldeni, április végéig és ezután kerülnek fel ide, közösségi oldalukra, ahol a közönöségdíjas rajz az online közösség által kerül megszavazásra „kedvelések” formájában.

Továbbá az első három, a Kultúrpark által legötletesebbnek ítélt remekmű elkészítőinek jutalma egy teljes nap felhőtlen szórakozás és korlátlan játékhasználat a nyertes osztályok számára. A beküldött alkotások a későbbiekben az újranyitást követően kiállításra kerülnek.

A pályaművek beérkezési határideje április 30., az eredményhirdetésre a közösségi oldalon május 4-én, 10 órakor kerül sor.

Az alkotásokat a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu email címre várják.

További információ kérhető: +3630/355-5370 telefonszámon, vagy a zooped@zoodebrecen.hu e-mail címen.

Forrás: zoodebrecen.hu

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
Ugrás az oldal tetejére