Jelenlegi hely

LIVE - Batik szakkör gyermekeknek Ur Eleonórával

Időpont: 2020. április 2.15.00-16.00
Helyszín: az esemény Facebook oldalán

Április 2-án könyvborítót készítünk, amihez szükségetek lesz: olvasztott viasz vagy egy nagy gyertya vagy mécsesgyertya, sima ecset, víz és festék, hajszárító hogy gyorsabban száradjon, és a mintákhoz: alufólia papírhengere vagy fém tésztaszaggató vagy parafadugó vagy sörte ecsetre, valamint egy akkora papírra, amivel könnyedén bevonhatjátok majd kedvenc könyveteket!

Ur Eleonóra batik festőművész élőben jelentkezik, hogy a gyermekeknek ne kelljen lemondaniuk a csütörtöki batik szakkörről!
Az otthon kényelméből és biztonságából próbálhatjátok ki, milyen, amikor papírra batikolunk. Csatlakozz a LIVE-hoz, ingyenesen elérhető mindenkinek!
Hívd elő a benned rejlő művészt csütörtökön 15:00-tól!
Ha az alkotó gyermeked még nem próbálta akkor azért, ha már próbálta és tetszett neki akkor azért várom! A szülők picit fellélegezhetnek!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére