Jelenlegi hely

Az egyik legkedveltebb modern lakásdekoráció: a poszter

A poszterekkel egy csavart adhatunk a belső térnek, meghökkentők és egyediek lesznek a falak. Engedd szabadra a fantáziádat és kreativitásodat így otthonodnak a belső terét álmaid terévé alakíthatod át. Böngészd át a fekete-fehér nyomatokat és találd meg a hozzád legközelebb álló műalkotást.

A fekete-fehér poszterek különösen stílusos és elegáns benyomást tudnak kelteni egy jól berendezett lakásban. Ezek a képek a belsőépítészet legújabb trendjeit tükrözik - és kiváló minőségben, kedvező áron juthatsz hozzájuk. Tudjuk, hogy a fali képek hangulatot adhatnak otthonunknak. A faliképek felakasztása egyszerű módja annak, hogy megjelenítsük saját személyes hangulatunkat és stílusunkat otthonunk falain. A kínálatban a legújabb trendeket mellett, a klasszikus és időtálló minták is megtalálhatók. A művészet mindenki számára fontos kell, hogy legyen. Akár egy hálószobáról, akár egy irodáról vagy egy egész otthonról van szó, esetleg csak egy kis előszobát szeretnénk feldobni a képekkel biztos, hogy megfizethető megoldást találunk. A különféle poszterek egyébként remek megoldást nyújtanak arra, hogy könnyen és olcsón megváltoztasd a lakásod belterét. A poszterek egyszerű és gyors változást hozhatnak mindennapjainkba.

Választhatunk egy komplett poszterkészletet is, így akár a teljes lakást pillanatok alatt egy új hangulattal rendelkező otthonná varázsolhatjuk. Ezek a poszterek bármilyen térbe könnyedén beilleszthetők és többféle méretben és kerettel vásárolhatók meg. A HD technológiával készülő UV sugárzásnak is ellenálló poszterek soha nem fognak elhalványulni, így nem szükséges gyakorta újra beruházni a poszterekre. Ha otthonodba egy nagyméretű műalkotásra vágysz, akkor nagyobb átgondolást igényel, hiszen sokan azt gondolják, hogy sokba kerülhet és nagyon megterheli majd a pénztárcánkat. Egy nagyméretű poszter erre is megoldást kínál, hiszen koránt sem kell akkor kiadással számolnunk, mintha egy eredeti festmény megvásárlásán törnénk a fejünket.

A posztereken kívül persze a megfelelő ülőgarnitúra is nagy szerepet kap az otthonod megjelenésében: a kanapék minden nappaliban központi elemnek számítanak. A nappali talán az egyik legfontosabb helyiség a lakásban és a házban is egyaránt. Egy hosszú munkanap után itt pihenhetünk meg és ha vendégek érkeznek hozzánk őket is ide invitáljuk meg egy üdítőre vagy egy kávéra. Itt fog összeülni a család esténként így a nappali tulajdonképpen az otthonunk központja. Ez az a hely, ahol közösen találkozunk családtagjainkkal, barátainkkal, vendégeinkkel. Gyakorta ragadtatják el magukat a tulajdonosok, de még a tervezők is a megjelenéssel kapcsolatban, de nem figyelnek oda arra, hogy a kanapéknak kényelmesnek is kell lenniük. Erre pedig nagy figyelmet kell szentelni. A tökéletes nappali egyesíti a stílust, az egyediséget és a kényelmet is. A kiválasztott kanapé kinézete és megjelenése ugyanakkor ugyan olyan fontos, mint a kényelme.

Az első benyomás nagyon sokat számít, legyen szó munkahelyünkről, otthonunkról. Amikor látogatókat fogadsz otthonodba, a legelső dolog, amit meglátnak a nappaliban, az valószínűleg a kanapé lesz. A látogatók a részletekre mindig odafigyelnek. Megnézik, hogy ha bőrkanapéról van szó, az mennyire tiszta vagy gondozott. Textil kanapé esetén megnézik, hogy piszkos vagy elhanyagolt-e. Érdemes olyan kanapét választani, amit könnyedén tisztán lehet tartani. A kanapé emellett tükrözi az ízlésünket és azt is, hogy mit preferálunk: kényelem, design. Klasszikus, vintage, modern vagy akár kortárs kanapék között is válogathatunk. Minden típus tükrözi, hogy Te ki vagy és melyik divatirányzatot követed. A nappali egy pihenőhely, így mindig kényelmesnek kell lennie. Olyannak kell lennie a kanapénak, hogy alig várd, hogy leülhess rá, szinte hívogasson egy-egy fárasztó munkanap után.

Egy nappalinak a belsőépítészeti kialakítása nagyon sok tényező kombinációja. Itt a falaktól a szőnyegig, a megfelelő színek használatáig, a posztereken és a függönyön át minden számít. A bútordarabok tulajdonképpen kiegészítik a nappali általános belsőépítészeti kialakítását. A kanapénak soha nem szabad zavarónak lennie, illeszkednie kell a már meglévő kialakításhoz. Egyéni ízlést és preferenciát kell tükröznie. Mindig olyan kanapét válassz, amely kiváló minőségű anyagból készül és maximálisan hosszú élettartamú. Ha a nappaliban a gyerekek is szoktak játszani, akkor ezt is vedd figyelembe, amikor kanapét vásárolsz. Ilyenkor érdemes a fehér és egyéb világos színt elkerülni, hiszen azt sokkal nehezebb tisztán tartani.

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Ugrás az oldal tetejére