Jelenlegi hely

Puchner Birtok-Bikal, a családbarát szálláshely

A Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található a Puchner Birtok, egy több mint 14 hektáros, ősfákkal övezett területen. A kastélyszálló mellett található Élménybirtokon pedig életre kel a középkor!

PUCHNER KASTÉLYSZÁLLÓ

Szállás

Vendégeink különböző hangulatú szobák közül választhatnak: az arisztokratikus életérzés kedvelőinek a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek vagy családoknak a vendégházak, a romantikusoknak, a fiatalos életérzés kedvelőinek a francia stílusú udvarházat, a modern és régi korok kedvelőinek a középkori város vagy a Reneszánsz Palota szobáit ajánljuk. Akciós csomagjainkban a 10 év alatti gyermekeknek ingyen biztosítjuk a szállást.

Puchner Birtok-Bikal, a családbarát szálláshely

Étkezés

A szállóvendégek nemcsak különféle szálláshangulatok, hanem más-más étkezési helyszínek közül is választhatnak. A reggelit, az ebédet és a vacsorát akár külön-külön helyszínen fogyaszthatják el: a Habsburg stílusú étteremben, a régmúltat idéző Katalin teremben, a mediterrán hangulatú Romkertben, a falfestményekkel díszített Lovagteremben vagy a vidék hangulatát idéző Fogadóban. A félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és büfévacsora) keretében akciós csomagjainkban a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztást biztosítunk.

Puchner Birtok-Bikal, a családbarát szálláshely

Családbarát szolgáltatások

A Puchner Kastélyszálló**** családbarát szálláshely, dolgozóink azon igyekeznek, hogy minden családtag egyformán jól érezze magát az nálunk töltött idő alatt. A szállodánkban megtalálható minden, ami egy kisgyermek gondozásához szükséges - legyen szó a gondozáshoz szükséges eszközökről (babakád, bili, gyerekvécé) vagy a szakképzett személyzetről. A reggelinél és a vacsoránál biztosított gyerekjátszóról és a -felügyeletről, a Fürdőházban található gyerekmedencéről, a kastélyparkban és az Élménybirtok területén található játszótérről. És ha mindez nem elég, a szülők gondtalan kikapcsolódását bébiszitterek segítik.

Wellness és kültéri medence

A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.  A francia élményfürdőben a különböző élményelemekkel felszerelt medencék, pezsgőfürdők, pihenőágyak, finn és infraszauna mellett gyermekmedence található. Nyári időszakban 250 m²-es, 25 méter hosszú, feszített víztükrű kültéri medence áll vendégeink rendelkezésére.

Puchner Birtok-Bikal, a családbarát szálláshely

ÉLMÉNYBIRTOK - AHOL ÉLETRE KEL A KÖZÉPKOR

Mindezt a sok lehetőséget egy páratlan élmény is koronázza: a kastélyszálló közvetlen szomszédságában egy valódi időutazásban lehet része mindenkinek, hiszen a reneszánsz Élménybirtok, Magyarország első történelmi kalandparkja a középkorba repíti a látogatóit. Megismerhetők a reneszánszkor szokásai, mesterségei, az emberek hétköznapi élete. A csodát színészek, animátorok, kézművesek és lovasok keltik életre.

A kislányok királylánynak képzelhetik magukat a Birtokon, ahol gyönyörű környezetben, felújított mesebeli kastély és palota áll. A fiúk a több mint 14 hektáros, ősfákkal övezett területen hamar felfedezhetik a kalandparkot. 

Az időutazás a Faluban veszi kezdetét, ami számos kézműves foglalkozást (kosárfonó- fazekas és kovácsműhely) tartogat a látogatók számára, itt található az állatsimogató is.

Az Óvárosban az autentikus épületek között kanyargó utcák élmények sorát rejtik: egymást érik a középkori iparosok műhelyei, melyek szinte mindegyikében kipróbálható, elleshető egy-egy mesterfogás; a fogadó ínycsiklandó ételekkel várja vendégeit; az Apródképző pedig a korabeli lovagi és apródi életbe enged betekintést.

Puchner Birtok Bikal

Az Élménybirtok főterén gyerek és felnőtt egyaránt játszhat, lovagi páncélba bújhat, íjászkodhat, fotózkodhat a harcászati eszközökkel és egy hatalmas játszótéren tölthet felszabadult perceket. Az izgalmas lovagi tornák, a látványos csatajelenetek és a mozgalmas ügyességi lovasbemutatók helyszínéül a Lovagi küzdőtér szolgál.

A kézműves, gasztronómiai, állatos, életmód és harcászati tevékenységek mellett, színészek által előadott vidám színházi előadások színesítik a programot.  A kifejezetten gyerekeknek, családoknak vagy pároknak szóló programjaink havonta változnak!

Puchner Birtok-Bikal, a családbarát szálláshely

Foglalj szállást, látogasd meg az Élménybirtokot és tekintsd meg a középkor világát! Egy és többnapos programokkal és élményekben gazdag családi kalanddal várunk!

GYEREKEKNEK INGYENES BELÉPÉS AZ ÉLMÉNYBIRTOKRA

1000 FORINTOS ÉLMÉNYBIRTOK BELÉPŐ LETÖLTHETŐ ITT!

Neked ajánljuk!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A Vágatlan május elnevezésű, még 2019-ben Angliából indult nemzetközi kezdeményezés célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Ugrás az oldal tetejére