Jelenlegi hely

Fogápolási tanácsok kezdőknek és haladóknak

Kétségkívül mi emberek sokszor felszínesek, és hajlamosak vagyunk a másikat a külső jegyei alapján megítélni. Éppen ezért bizonyos helyzetekben nagyon is fontos az első benyomás.

A ruhák és a frizurák mellett bizony megszoktunk nézni a másik fogát is beszélgetés közben, és ha elszíneződött vagy épp hiányos fogsort látunk, általában azt a következtetést vonjuk le, hogy másik fél nem törődik megfelelően a szájhigiéniával. A kávézás, dohányzás, és a nem megfelelő fogápolási eszközök hiánya elég lehet ahhoz, hogy takargassuk fogainkat nevetés vagy beszéd közben. Annak érdekében, hogy fogaink egészségesek és szépek is legyenek, egyrészről minél korábban a megelőzésre kell fektetni a hangsúlyt, másrészről meg kell fogadni néhány fogápolási tanácsot!

Fogaink védelme érdekében szerencsére sokat tehetünk, mindössze be kell tartani néhány szabályt. Az egyik legfontosabb teendő, hogy rendszeresen, naponta legalább kétszer megmossuk a fogunkat, mialatt nem árt figyelni az időt is, és legalább két percig végezi a műveletet. Sok múlik azon is, hogy milyen fogkefét választunk. A mechanikus fogkeféknél sokkal jobb választások lehetnek az elektromos fogkefék és a szónikus fogkefék, melyek használatával jóval hatékonyabban tudjuk majd fogainkat a lepedéktől, az ételmaradékoktól, és a baktériumoktól megtisztítani még a nehezebben elérhető helyeken is. Sokan hajlamosak alábecsülni, ezáltal kihagyni a fogköztisztítást a fogápolás során, holott egy nagyon is fontos fázisa a megfelelő szájhigiéniának a fogak közötti maradékok eltávolítása. Erre alkalmas lehet a fogselyem, a fogköztisztító kefe, és a szájzuhany is.

Kezdőknek és haladóknak is érdemes nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy megtalálják a számukra ideális fogkrémet, hiszen ami jó másnak, azzal lehet mi nem érjük el a kellő hatást. A Profimed weboldala remekül összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a fogápolással kapcsolatban! Érdemes tehát felkeresni a linken található webáruházat, ahol nem csak meg lehet vásárolni azokat az eszközöket, amikről eddig szó volt, de hasznos cikkeket is olvasni lehet ebben a témában. Utána lehet náluk járni például annak, milyen elven működik a szájzuhany, és miért lehet jobb választás egy hagyományos elektromos fogkefénél a szónikus fogkefe.

Náluk nagy választékban lehet megtalálni a legjobb és legmodernebb elektromos eszközöket, ráadásul kiváló áron. Sőt, azok, akik rendszeresen felkeresik ezt az oldalt, remek akciókba is belefuthatnak. Ahelyett tehát, hogy egy vagyont hagynánk ott a fogorvosnál azért, hogy szépek legyenek a fogaink, vagy esetleg csillapítsa a fájdalmat, fektessünk be a megfelelő fogápolási eszközükbe, és fogadjuk meg az itt felsorolt tanácsokat! Ehhez ki sem kell mozdulnunk a kényelmet és biztonságot jelentő lakásunkból, hiszen mind az információszerzést, mind pedig a rendelést online intézhetjük akkor, ha Proimed.hu oldalát választjuk!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére