Jelenlegi hely

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

A nagysikerű, a várandósság időszakát segítő PregHello után már elérhető a kisgyerekekre fókuszáló BabyHello mobilalkalmazás is.

Az applikáció a gyermekek első két évével kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, információkat. Az ingyenes applikáció már elérhető Androidon és iOS-en. Magyarországon jelenleg nem érhető el olyan tudástár, amely egy helyen gyűjti
össze a gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez szükséges ismereteket, sőt a szülők gyakran egymásnak ellentmondó állításokkal, tanácsokkal találkozhatnak a magyar nyelvű weboldalakon. Erre kínál megoldást a BabyHello applikáció, amely a kisbabák első két évében felmerülő kérdésekre nyújt a hazai viszonylatokra specializálódott szakmai válaszokat és közérthető információkat.

Az applikációban magyar egészségügyi szakértők osztják meg tudásukat a szülést követő testi és lelki változásokról, a szülővé válás folyamatáról és a kötődés kialakulásáról. Ismertetik, hogyan fejlődnek hónapról hónapra a kisbabák, illetve
milyen tulajdonságokra, képességekre tesznek szert az adott életkorban. Az alkalmazás tudástárában olyan témákról is olvashatnak a felhasználók, mint a babápolás, a szülés után bekövetkezett testi változások, a cumizás és ujjszopás
kérdésköre, a fogzás, vagy épp a babák évszakok szerinti öltöztetése.

Mindemellett az applikáción 400 fejlődést segítő játékötlet közül válogathatnak a szülők. A BabyHello tartalmai a magyarországi viszonylatokra épülnek, például adminisztrálhatók a szükséges orvosi vizsgálatok és naplózhatók a kötelező oltások. „Várandósságom alatt, majd kisgyermekes szülőként is szembesültem azzal, hogy mennyire nehéz rátalálni azokra a szakmailag is hiteles információkra, amelyek a leendő vagy kisgyerekes szülők minden felmerülő kérdésére, aggodalmára megnyugtató választ adnak.

Ennek a hiánynak az orvosolására indítottuk el 2020- ban a PregHello alkalmazást, amit azóta több, mint 250 ezren töltöttek le. Hatalmas öröm számunkra, hogy ilyen sok szülőnek könnyíthettük meg az információszerzését, és hogy a BabyHello applikációval egy teljesen új szülői kört támogathatunk a gyereknevelésben” – mondta el Németh Nóra, a PregHello és a BabyHello alkalmazások ötletgazdája és tulajdonosa. A tudástár mellett személyesebb funkciók is találhatók az alkalmazásban. A Napló funkcióval a szülők például a legszebb pillanatokat őrizhetik meg fényképek és rövid bejegyzések formájában, amelyeket később akár pdf formátuman ki is exportálhatnak.

A 2022-ben az Év Applikációjának választott PregHello és a frissen bejelentett BabyHello applikációk egyaránt elérhetőek Androidon és iOS-en. A BabyHelloval kapcsolatos további információért látogasson el az alkalmazás hivatalos weboldalára.

Forrás: ACG Agency


 

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére