Jelenlegi hely

24 Gilmore Girls idézet az idei adventi kalendáriumodba

Itt a következő évad! A rossz hír, hogy nem a Gilmore Girls - vagy a klasszul magyarított a Szívek szállodája című - sokak által kedvelt sorozat újabb évadáról beszélünk. A jó hír, hogy 24 alkalommal mégis találkozhatsz velük!

Elkészült az sorozatidézeteket tartalmazó adventi kalendáriumunk újabb verziója. A tavalyi sorozatfüggőknek készült Agymenők és Jóbarátok válogatás után  idén a Gilmore Girls pergőbeszédű főszereplőitől kerestünk 24-et. Lorelai és Rory vicces párbeszédei mellett szerephez jut Emily, Richard és Luke, valamint a kisváros meghatározó alakjai is.

Személy szerint családi kedvencünk Kirk, aki több szakmában járatos, mint ahány szerelmi próbálkozása volt Lorelainak és Rorynak együtt a 7 évadban. A „Minden Idők 100 legjobb televíziós sorozatá”-nak is megválasztott humoros és szívmelengető történetekért első vetítése óta is rengetegen rajonganak.

Reméljük, sokak lelkét felvidítja majd 24, adventi kalendáriumba szánt idézetgyűjteményünk. Ingyen letöltheted a kép alatti linkről.

Lélekmelengető, boldog, békés és nevetésben gazdag adventi időszakot kívánunk!

SZUPER, SZERETNÉM LETÖLTENI!

ADL - Debrecenimami

Neked ajánljuk!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Ugrás az oldal tetejére