Jelenlegi hely

Elérhető a Rumini hangoskönyv!

Most ingyenesen letölthető Berg Judit meseregényének 10 részes hangjátéka.

Végre valami, ami nem a képernyőhöz köti a gyerekeket. Ingyenesen elérhető a Rumini, Berg Judit meseregényének 10 részes rádióváltozata az MTVA Archívumából. A 25 perces részeket ITT találjátok.

A Rumini Berg Judit regénye, amely 2007-ben megkapta az Év Gyerekkönyve nevű kitüntetést. A történet egy speciális világban játszódik, melynek benépesítői beszélő, társadalmat kiépítő állatok, illetve mágikus lények. A főszereplő Rumini, egy egér matróz, aki a Szélkirálynő nevezetű vitorláson próbál eljutni Pelevárba...

Érdemes megnézni az archívum többi részét is, mert több száz hangoskönyvet tettek online szabadon elérhetővé kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A választékban kötelező és ajánlott olvasmányok, rádiójátékok, meséki s megtalálhatók, melyekből mindenki választhat érdeklődésének, ízlésének megfelelően.

Itt érhető el pl. az Abigél, Bogáncs, A Pál utcai fiúk, Für Elise, Iskola a határon, az Utas és holdvilág, és Rejtő regények is.

Forrás

- Budapestimami -

Neked ajánljuk!

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween?

Halottak napja vagy Halloween? - Mit ünnepeljünk otthon a családdal, mit meséljünk az ünnepkörről gyerekeinknek? 
Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Ötletek vidám és finom Halloween ételek készítéséhez

Szerencsére a Halloween az az ünnep, mikor a „minél rondább és gusztustalanabb, annál jobb és menőbb” a gyerekek között! Sütikészítős videóinkban igazán sok, kreatív és olcsó receptet és ötletet találtok!
VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Ugrás az oldal tetejére