Jelenlegi hely

Szakértői könyvet akarsz írni?

Dobj félre mindent, mert ezt most azonnal látnod kell! Nem akarsz szakértői könyvet írni? Akkor is olvass tovább!

ITT A MÓDSZER, HOGYAN GYŐZD LE A KONKURENSEKET, HOGYAN LÉPJ A PIAC ÉLÉRE, ÉS HOGYAN ÉPÍTS ÉNMÁRKÁT EGYETLEN KÖNYV MEGÍRÁSÁVAL!

A Szakértő – Piacépítés, piacvezetés, Personal Branding, és a vevők bizalmának örökös elnyerése egyetlen szakkönyv megírásával!

Olvass figyelmesen, kapcsold ki az emailt, zárd be a Facebookot, lépj ki a chat-ből!

Sok vállalkozó, tanácsadó és szakértő ismerte már fel, hogy mindenképp érdemes legalább egy könyvet megírniuk, és remélhetőleg már te is köztük vagy:

  • mert egy jó szakkönyvvel piacot lehet építeni, sőt, a piac élére is lehet állni;
  • mert egy jól megírt könyv építi a szakértői énmárkát;
  • a versenytársakat egy csapásra magad mögé tudod utasítani, a “futottak még” kategóriába;
  • és közben le is tudod nyűgözni az olvasóidat, az örök hála érzését ébresztve fel bennük.

Mondj még egy módszert, eszközt, ami ennyi feszített célt el tudna érni, ilyen könnyen!

Nincs más ilyen módszer vagy eszköz, bármeddig is gondolkodsz rajta! A blog, a PR cikkek, a médiamegjelenések, a Facebook rajongói oldal és hasonló csatornák és eszközök csak egy-egy részcélt tudnak elérni, ráadásul folyamatos gondozást igényelnek, állandóan, és egyszerre, és örökkön-örökké. Brrr…

A könyvet egyszer kell megírni – vagy megíratni, erről lejjebb lesz még szó -, és utána évekig végzi a munkáját, akár eladod, akár ajándékba adod, akár reklámhordozóként használod majd!

DE MILYEN A JÓ SZAKÉRTŐI KÖNYV?

Minden tudnivaló és részletek Vidi Rita oldalán>>

Kezdés: 2015. szeptember 1.

A képzés kizárólag online zajlik, így kényelmes és hatékony.
 

Neked ajánljuk!

Hogy kerüljük el a karácsonyi túlevést?

Hogy kerüljük el a karácsonyi túlevést?

Az ünnepi ételek és desszertek bősége sokunk számára kihívást jelent. Hogyan élvezhetjük ki az ünnepi asztal örömeit anélkül, hogy túlevésbe csúsznánk? Völgyesi Anett, funkcionális táplálkozási tanácsadó hasznos tippeket hozott nekünk, hogy meg tudjuk tartani a mértéket, miközben élvezhetjük is a finom falatokat.
Címlap Édesítsünk természetesen, cukor nélkül

Édesítsünk természetesen, cukor nélkül

A fogyókúrázóknak vagy friss életmódváltóknak gyakran éppen a cukor és az édes ízek hiányoznak a legjobban. Az ünnepi időszak közeledtével mindannyian szeretnénk valami finomsággal megörvendeztetni szeretteinket, miközben egyre többen keresünk egészségesebb alternatívákat. Hogyan lehet édességeinket és desszertjeinket természetes módon, cukor nélkül elkészíteni anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk az ízélmény terén? Ehhez hozott Nektek most tippeket Völgyesi Anett, funkcionális táplálkozási tanácsadó, sportedző.
Aki kicsiben tervez, előbb-utóbb nagyban is fog: bakancslista a téli szünetre

Aki kicsiben tervez, előbb-utóbb nagyban is fog: bakancslista a téli szünetre

A bakancslista is egy élettervezési módszer, kicsit játékosabban, de tervezésre ösztönöz. Jó módszer a gyerekek és magunk előre tervezésre szoktatására.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére