Jelenlegi hely

Tudtad, hogy ingyen letöltheti anya is a Word-ot, ha diák vagy? – Tisztaszoftver program a családnak

Jogtisztán és ingyenesen letöltheted az Office alkalmazásokat, ha gyermeked közoktatási intézményben tanul. Ez nem újdonság, mégis több szülő csodálkozik, amikor először hall róla.


Kép forrása: Pixabay/Julia M Cameron

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), a Tisztaszoftver Program keretében a közoktatási intézményeknek, valamint az ezekben tanuló diákoknak, illetve az intézmények munkatársai számára Microsoft licenceket biztosít. 2021. december 12-től egy teljesen új Microsoft licenc igényelhető, az alkalmazást öt eszközre tudjuk letölteni, és használni a családban.

De hogyan is álljunk neki a letöltésnek?

A Tisztaszoftver.hu oldalon igényelhetjük az Office alkalmazások letöltését. Az oldalra belépve válasszuk a KRÉTA bejelentkezést. Gyermekünk felhasználónevével és jelszavával tudunk belépni, 14 éves korig a letöltés igénylésére szülő jogosult. 

Bejelentkezés után valós e-mail címet megadva kattintsunk a „Regisztráció” gombra. Rövid időn belül kapunk egy megerősítő e-mailt. Azt megnyitva a leírtak alapján folytassuk a regisztrációt, végül elolvasva és elfogadva a felhasználási feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót, igényeljük, és töltsük le a kiválasztott eszközökre az Microsoft Office alkalmazást.

Ezeket a jogtiszta Office alkalmazásokat használhatjuk ingyenesen:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • OneDrive
  • OneNote
  • Teams
  • Naptár

A felület átlátható, jól használható, a regisztrációt és igénylést pár perc alatt megcsinálhatjuk.

Forrás és bővebb info

- Monorimami - 

 

 

 

 

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Ugrás az oldal tetejére