Jelenlegi hely

Ezekről érdemes tudnia mellnagyobbítás előtt

A női mell mindig is központi kérdés volt mind a hölgyek, mind pedig az urak körében. Annak ellenére, hogy a különböző korszakokban más és más volt a keblek trendje, egy valami változatlannak tekinthető: a mellek szorosan kapcsolódnak a nőiességhez és az erotikához.

Gyakori probléma a nők körében az, hogy vagy a keblük méretével vagy formájával elégedetlenek, amihez hozzájárulhat az is, hogy a divat, a reklám és a média világában sokszor lehet látni tökéletes mellekkel rendelkező modelleket, színészeket, énekeseket. Az ilyen jellegű elégedetlenség pedig a gyengébbik nem képviselőiben könnyen okozhat komoly önértékelési gondokat, ami akár az élet egyéb területére is negatív hatással lehet.

Napjainkban már olyan szerencsés helyzetben vannak a hölgyek, hogy egyszerűen orvosolni lehet azt, ha nagyobb mellekre vágynának, mindössze egy jó és megbízható plasztikai sebészt kell csak találni. Ön is elgondolkodott már azon, hogy belevág egy ilyen műtétbe annak érdekében, hogy végre elégedett lehessen önmagával? Sok szempontot érdemes végiggondolni mielőtt belevágna a mellnagyobbításba: ezért is érdemes átfutni Dr. Falus György mellplasztikai sebész útmutatóját. A linkre kattintva utána tud majd járni annak, hogy mi is pontosan a mellnagyobbítás menete, milyen vizsgálatokra van szükség a beavatkozást megelőzően, valamint mire kell feltétlen odafigyelni majd a műtétet követő napokban, hónapokban.

Azt is érdemes tudni, hogy a mellnagyobbítással nem csak a keblek méretét lehet növelni, de a kissé már megereszkedett melleket is formásabbá lehet tenni. Több előnye is van annak, ha valaki úgy dönt, hogy belevág ebbe a plasztikai műtétbe! Az mellett, hogy a mellek nagyobbak, dúsabbak, és formásabbak lesznek, olyan önbizalmat kaphatnak a páciensek, amivel akár a magánélet, akár a karrier terén is sikeresebbek lesznek. Az egyik leggyakoribb kérdés az szokott lenni a beavatkozást fontolgató nők körében, hogy jár-e valamilyen kockázattal ez a műtét. A mellnagyobbítás tekinthető az egyik legtöbbet elvégeztt plasztikai beavatkozásnak, és szerencsére csak nagyon ritkán alakul ki szövődmény.

Dr. Falus György oldalán most arra is van lehetőség, hogy online jelentkezzen be egy ingyenes személyes konzultációra. Ehhez mindössze csak néhány adatot kell megadni, és hamarosan keresni is fogják az ön által megadott elérhetőségen. Sajnálatos módon a mellek méretét a genetika határozza meg, és természetes módon nem sokat lehet tenni azért, hogy nagyobbak legyenek. Egy jó melltartóval persze tűnhet úgy, hogy a keblek formásabbak és dúsabbak, ám ennyi nem igazán segít a kis mellekkel rendelkező hölgyek komplexusain.

Érdemes élni a plasztikai beavatkozás lehetőségével akkor, ha már az élet minden területére kihatással van az ebből fakadó önbizalomhiány!

Neked ajánljuk!

10 film tanárokról és diákokról

10 film inspiráló tanárokról

Válogatásunkban találtok drámát és vígjátékot, elitiskolában és "nehéz környéken" játszódó történeteket is. Közös bennük, hogy a főszereplők inspiráló tanárok, akik életre szóló mintát adnak tanítványaiknak.
Utam az iskolába – Filmajánló

Utam az iskolába – Filmajánló

Négy kiskamasz a világ négy pontján. Ami közös bennük, hogy örömmel járnak iskolába, akkor is, ha ez nagy nehézségekkel és veszéllyel jár: elefántok elől menekülnek, lóháton mennek a hegyekben, folyón kelnek át, kilométereket gyalogolnak. Lenyűgöző dokumentumfilm, egyben tanmese iskolásoknak.
Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Ugrás az oldal tetejére