Jelenlegi hely

Ezekről érdemes tudnia mellnagyobbítás előtt

A női mell mindig is központi kérdés volt mind a hölgyek, mind pedig az urak körében. Annak ellenére, hogy a különböző korszakokban más és más volt a keblek trendje, egy valami változatlannak tekinthető: a mellek szorosan kapcsolódnak a nőiességhez és az erotikához.

Gyakori probléma a nők körében az, hogy vagy a keblük méretével vagy formájával elégedetlenek, amihez hozzájárulhat az is, hogy a divat, a reklám és a média világában sokszor lehet látni tökéletes mellekkel rendelkező modelleket, színészeket, énekeseket. Az ilyen jellegű elégedetlenség pedig a gyengébbik nem képviselőiben könnyen okozhat komoly önértékelési gondokat, ami akár az élet egyéb területére is negatív hatással lehet.

Napjainkban már olyan szerencsés helyzetben vannak a hölgyek, hogy egyszerűen orvosolni lehet azt, ha nagyobb mellekre vágynának, mindössze egy jó és megbízható plasztikai sebészt kell csak találni. Ön is elgondolkodott már azon, hogy belevág egy ilyen műtétbe annak érdekében, hogy végre elégedett lehessen önmagával? Sok szempontot érdemes végiggondolni mielőtt belevágna a mellnagyobbításba: ezért is érdemes átfutni Dr. Falus György mellplasztikai sebész útmutatóját. A linkre kattintva utána tud majd járni annak, hogy mi is pontosan a mellnagyobbítás menete, milyen vizsgálatokra van szükség a beavatkozást megelőzően, valamint mire kell feltétlen odafigyelni majd a műtétet követő napokban, hónapokban.

Azt is érdemes tudni, hogy a mellnagyobbítással nem csak a keblek méretét lehet növelni, de a kissé már megereszkedett melleket is formásabbá lehet tenni. Több előnye is van annak, ha valaki úgy dönt, hogy belevág ebbe a plasztikai műtétbe! Az mellett, hogy a mellek nagyobbak, dúsabbak, és formásabbak lesznek, olyan önbizalmat kaphatnak a páciensek, amivel akár a magánélet, akár a karrier terén is sikeresebbek lesznek. Az egyik leggyakoribb kérdés az szokott lenni a beavatkozást fontolgató nők körében, hogy jár-e valamilyen kockázattal ez a műtét. A mellnagyobbítás tekinthető az egyik legtöbbet elvégeztt plasztikai beavatkozásnak, és szerencsére csak nagyon ritkán alakul ki szövődmény.

Dr. Falus György oldalán most arra is van lehetőség, hogy online jelentkezzen be egy ingyenes személyes konzultációra. Ehhez mindössze csak néhány adatot kell megadni, és hamarosan keresni is fogják az ön által megadott elérhetőségen. Sajnálatos módon a mellek méretét a genetika határozza meg, és természetes módon nem sokat lehet tenni azért, hogy nagyobbak legyenek. Egy jó melltartóval persze tűnhet úgy, hogy a keblek formásabbak és dúsabbak, ám ennyi nem igazán segít a kis mellekkel rendelkező hölgyek komplexusain.

Érdemes élni a plasztikai beavatkozás lehetőségével akkor, ha már az élet minden területére kihatással van az ebből fakadó önbizalomhiány!

Neked ajánljuk!

Élménypedagógia szülőknek, kismamáknak

Élménypedagógia szülőknek, kismamáknak

A tapasztalati oktatással a gyerekek olyan értékes életvezetési készségekre is szert tesznek, mint a problémamegoldás, a kritikus gondolkodás és a kommunikációs készségek - ezek mind elengedhetetlenek a felnőttkori sikerhez. Mindezek miatt rendkívül hasznos lehet a szülők számára, ha megismerkednek a tapasztalati oktatással, hogy segíthessenek gyermekeiknek a legtöbbet kihozni ebből az erőteljes tanulási módszerből.
Autizmus a hétköznapokban

Autizmus a hétköznapokban

Az autizmus egy egész életen át tartó idegrendszeri fejlődési zavar. Jellegzetes viselkedési mintázatait tekintve leginkább a kommunikáció, beleértve a szociális interakciókat érintő kommunikáció problémái és a viselkedésben megjelenő rugalmatlanság jellemzik.
Mit tudnak a mesék az anyákról?

Mit tudnak a mesék az anyákról?

Miben rejlik a mesék szavahihetősége? Miért kell meghalnia a mesebeli jó anyáknak? Mi a mostohák szerepe a gyermek és anyafejlődésben? - Jakab Csilla coach és meseterapeuta írása.
Az anyaság határai – hol kezdődök én?

Az anyaság határai – hol kezdődök én?

Volt egy komoly szembesülés az életemben nem is olyan régen, amikor a kiégésről készültem előadást tartani.
Ugrás az oldal tetejére