Jelenlegi hely

Tervek, időbeosztás, fogadalmak... 60 féle ingyen letölthető naptár, hogy mindennek legyen helye

Minden december végén beleírom az új naptárunkba a születés és névnapokat, évfodulókat, szabadnapokat. Mióta gyerekek is vannak, tortákat és kis virágokat rajzolgatok a nevek alá... ez a kis rituálé is segít felkészülni a következő évre. Körbenéztünk, mennyi gyönyörű és ingyen letölthető naptár található a virtuális térben.

Az évtervezés egyik értékes lehetősége, hogy pl. a letöltött új naptáradba még az előző év végén, az aktuális naptáradból kimásolva beleirogatod a név- és születésnapokat, évfordulókat, az iskolai és óvodai fontos eseményeket. 

Nevezhetnénk akár egy éves családi marketig tervnek is. Így biztos nem fog meglepetésként érni, hogy 2020-ban május 1-je péntekre esik, így három napos hosszú hétvége lesz. De időben fogod majd az ovis farsangra megtervezni a jelmezt és a barátnőd szülinapját sem ugrod át egy Facebook üzenettel az idővonalán. Ha hónap elején már látod a szülinapjáról az emlékeztetőt, még egy közös kávézást is lesz időd megbeszélni vele.

Nem baj, ha nincs időd elugrani vásárolni, vagy nincs a kasszában komolyabb összeg a jövő évi naptárra és nincs kedved februárig várni a leértékelt darabokra. Körbenéztünk angol, spanyol, francia oldalakon és összegyűjtöttünk Nektek 60 féle naptárt: virágok, minimalista vagy vintage stílus, unikornis vagy színező? Válogass kedvedre alábbi összeállításunkból! Lefűzheted vagy összespiráloztathatod, mehet a falra vagy notesznek, éld ki a kreativitásod!

Rendszeres olvasóink tudják, hogy havonta megjelenő Imamis naptárunk nemcsak a névnapokat tartalmazza, de a jegyzeteknek is akad hely oldalt. Kinyomtatva és a hűtőre téve követheted a családi eseményeket, különórákat. A januári Imamis naptárt itt találod.

Ez a francia, igazi bűbáj naptár  - szerencsére elég csak a napok és hónapok neveit lefordítani, - egy full extrás verzió. Nemcsak a jegyzeteknek van egy kis hely külön, de ráadásul a papírra nyomtatott változaton kívül akár tablet vagy okostelefon formátumban is letöltheted.

A Balkonláda naptárhozBurjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban legnépszerűbbnek talált fotókból gyűjtötték össze illetve szavazták meg hónaponként az olvasók.

Még mindig divat a minimalizmus. Többet is találtunk, ez például minimalista és elegáns típus, igaz, a névnapok nélkül, de előnye, hogy nemcsak a dátumoknál, de oldalt is van a jegyzeteidnek hely. Szintén egy letisztult, minimalista stílusú, igazi elegáns kivitelezésű naptár, akár férfilakásba is.

Szerelembe lehet esni ezzel a fantáziadús, költői naptárral, mely Sara Woodrow svéd illusztrátor és dizájner alkotása.

Ha jól számoltam, 46 féle színben és stílusban letölthető. Igazán személyre vagy lakásba szabható!

Virágos, romantikus lelkek, vagy a geometrikus alakzatokért rajongók is találnak maguknak kedvencet ezen a gyüjtőoldalon.

Bájos akvarellek spanyolul, itt is elég csak a napok és hónapok neveit megtanulni.

A Botanicalpaperworks oldalán van minden, ami fontos a női léleknek: vintage hangulat, kréta és tábla; vagy színezhető, inspirációnak pozitív gondolatokkal és a környezettudatosság jegyében öko tippekkel tuningolt. Ez utóbbit újrafeldolgozott papírra ér nyomtatni!

A gyerekek és gyermeki lelkületűek sem maradhatnak ki. Ez a típus havonta aktuális gyerekek által végzett tevékenységekkel segít a hónapok megjegyzésében.

És persze egy unikornisos… mert egy unikornis mindig kell!

Személy szerint nekem ez a kedvencem. Nemtől és kortól függetlenül humort lop a falra és a lelkekbe.

És utolsóként a listán, de korántsem funkciójában: a havi bontás mellett  - melyen akad hely a jegyzeteknek is - ajándék heti tervezőt is találtok.

Válogassatok és tervezgessetek kedvetekre, Boldog Új Évet Kívánunk!

ADL - Debrecenimami

Forrás: a képek feletti linkekben jelölve

 

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére