Jelenlegi hely

Vajon milyen lesz az ország burgere? Országos hamburger sütő verseny Debrecenben

Szaft 'N Burger címmel országos hamburger sütő verseny lesz Debrecenben. Egész napos programok: profi és amatőr verseny - gasztro utca - kézműves sörök - oktatás – bemutatók.. minden, ami a Nagyerdő fái alatt elfér!

Szeptember 25-én Debrecenben egy teljes nap csak a hamburger körül! Profi egyéni verseny, egyéni amatőr-, freestyle- és junior kategória, illetve csapatverseny családoknak, barátoknak, céges csapatoknak!

Ha szereted a burgert, akkor akár résztvevőként, akár nézőként itt a helyed.

Szeptemberben megtudjuk ki az a mester, aki megalkotja az ország burgerét. A profi versenyen 350 ezer forintos pénz összdíjazásért is folyik a verseny. De a profikon túl várjuk a baráti-, céges- és családi csapatok nevezését, rendezünk versenyt egyéni. amatőr, freestyle (minden ami nem marhahús), és junior kategóriában is.
A rendezvényen profik tartanak burgersütő- és grill oktatást, de kóstolhatsz finom házi söröket és persze hamburger és barbecue finomságokat.

Az eseményre a belépés a közönségnek ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

A versenyen indulók nevezésére a verseny honlapján van lehetőség ITT.

Az eseményt a Hortobágy Angus szervezi a Grillakadémia szakmai támogatásával. A zsűri elnöke Jancsa Jani, gasztroblogger, a Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője és a Nagy Burgerkönyv szerzője. A rendezvény helyszíne Debrecen, Nagyerdő, Békás-tó.

ADL - Debrecenimami

Neked ajánljuk!

Hogy kerüljük el a karácsonyi túlevést?

Hogy kerüljük el a karácsonyi túlevést?

Az ünnepi ételek és desszertek bősége sokunk számára kihívást jelent. Hogyan élvezhetjük ki az ünnepi asztal örömeit anélkül, hogy túlevésbe csúsznánk? Völgyesi Anett, funkcionális táplálkozási tanácsadó hasznos tippeket hozott nekünk, hogy meg tudjuk tartani a mértéket, miközben élvezhetjük is a finom falatokat.
Címlap Édesítsünk természetesen, cukor nélkül

Édesítsünk természetesen, cukor nélkül

A fogyókúrázóknak vagy friss életmódváltóknak gyakran éppen a cukor és az édes ízek hiányoznak a legjobban. Az ünnepi időszak közeledtével mindannyian szeretnénk valami finomsággal megörvendeztetni szeretteinket, miközben egyre többen keresünk egészségesebb alternatívákat. Hogyan lehet édességeinket és desszertjeinket természetes módon, cukor nélkül elkészíteni anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk az ízélmény terén? Ehhez hozott Nektek most tippeket Völgyesi Anett, funkcionális táplálkozási tanácsadó, sportedző.
Aki kicsiben tervez, előbb-utóbb nagyban is fog: bakancslista a téli szünetre

Aki kicsiben tervez, előbb-utóbb nagyban is fog: bakancslista a téli szünetre

A bakancslista is egy élettervezési módszer, kicsit játékosabban, de tervezésre ösztönöz. Jó módszer a gyerekek és magunk előre tervezésre szoktatására.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére